VDB Packaging

Draagtassen


Elke winkel maakt gebruik van draagtassen. Deze zijn niet weg te denken uit onze maatschappij. Een draagtas kan bedrukt worden met het logo van uw klant, wat opmerkelijk de marktwaarde verhoogt. U kan bij ons terecht voor papieren draagtassen, polyethyleen draagtassen en polypropyleen draagtassen. De mogelijkheden voor de productie van deze draagtassen zijn zeer uitgebreid.

U kan hier onze verschillende soorten draagtassen verkennen.

Papieren draagtassen

  • Onbedrukte draagtassen met plat handvat hebben we in verschillende formaten in voorraad, zowel in witte als in bruine kraft. Op die manier kunnen we u en uw klant snel bedienen.

Als consument worden we milieubewuster, waardoor het aandeel van papieren draagtassen opmerkelijk verhoogd is het laatste decennium. De mogelijkheden zijn dan ook sterk toegenomen de laatste jaren.

Papieren draagtassen bieden we aan met een plat handvat en met een gedraaid handvat. Beiden kunnen bekomen worden in witte of in bruine kraft. Er zijn heel wat standaardformaten en grammages mogelijk, waarbij afwijking op de standaard mogelijk is. Neem met ons contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Vaak worden draagtassen bedrukt, om een hogere marktwaarde te bekomen. U kan uw logo in één of verschillende kleuren laten bedrukken. Hiervoor hebben we enkel een gevectoriseerde PDF of AI-file nodig (zie technische info).

Polyethyleen draagtassen

Polyethyleen draagtassen nemen weinig plaats in, wat een voordeel is bij een beperkte voorraadruimte.

In ons assortiment bieden we u hemddraagtassen, lusdraagtassen en DKT draagtassen aan. Wij kunnen in productie draagtassen maken van LDPE, HDPE en MDPE. Er zijn verschillende diktes, kleuren en formaten te verkrijgen. U kan kiezen hoe u  de zakken wenst te ontvangen: los in dozen, per vast aantal of in rollen met perforatie. Wenst u advies over de verschillende uitvoeringen, dan kan u ons steeds contacteren. Indien uw klant wenst, kunnen we de draagtassen bedrukken. We hebben enkel een gevectoriseerde PDF of AI-file nodig (zie technische info).

Polypropyleen draagtassen

Polypropyleen draagtassen zijn stevig en duurzaam, wat aantrekkelijk is voor de milieubewuste consument. Aangezien deze herhaaldelijk kunnen gebruikt worden, verdwijnen ze niet direct bij het afval en is de consument bereid er voor te betalen. Ze stralen luxe en degelijkheid uit. Een PP draagtas met uw logo is dan ook een blikvanger in het straatbeeld.

De mogelijkheden zijn zeer ruim. We helpen u graag om de opties te bespreken.

Indien uw klant wenst, kunnen we PP draagtassen bedrukken. Voor het bedrukken van PP draagtassen, hebben we enkel een gevectoriseerde PDF of AI-file nodig (zie technische info).