VERPAKKINGEN VAN DEN BERGHE NV

INDUSTRIËLE VERPAKKINGSMATERIALEN


We bieden u een uitgebreide waaier aan industriële verpakkingsmaterialen aan. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid, dat we hier slechts een handvol voorbeelden voor u opsommen. Indien u niet direct een mogelijkheid vindt voor de verpakking van u product, kan u ons steeds contacteren. Samen zoeken we naar een geschikte en economische oplossing voor de verpakking van uw product.

BAKZAKKEN of KARHOEZEN worden gebruikt voor de verpakking van grote volumes in bakken of karren om uw product te beschermen tijdens stockeren of op transport. De grondstof is polyethyleen. Deze zakken worden zowel in de food als in de non-food sector gebruikt. Ze kunnen gemaakt worden met of zonder zijvouw, lasnaad aan de bodem of aan de zijkant. U kan deze op rollen met perforatie, los in dozen of gebundeld per vast aantal in dozen verkrijgen. De keuze van kleur en transparantie kan u vrij kiezen.

LUCHTKUSSENFOLIE bestaat uit 2 of meer lagen polyethyleenfolies waar noppen in vervaardigd zijn. Het is ideaal voor het versturen van voedingsmiddelen en breekbaar materiaal. U vindt de folie vaak terug op de bodem van plastic doosjes gevuld met fruit. De folie is schokbestendig, licht, transparant en vochtafstotend. De noppen zijn beschikbaar in verschillende groottes. Luchtkussenfolie kan bekomen worden in vellen en op rollen.

PLASTIC MAILBAGS kunnen gebruikt worden voor het versturen van niet-breekbare non-foodproducten die tijdens het transport geen vocht mogen opnemen, zoals kledij. Deze zakken kunnen bedrukt worden en geven zo extra marktwaarde aan de verpakking.

Onze GENAAIDE PAPIEREN OMSLAGEN worden gehanteerd voor het verzenden van vlakke materialen, zoals glas voor de auto industrie. De omslagen worden volledig op maat gemaakt, zodat uw product niet kan schuiven in de verpakking. U kan deze laten voorzien van een plastic tussenlaag, met of zonder reliefpapier.

Bij het stapelen op paletten, kan u uw goederen beschermen door KRAFTPAPIER op de paletten te leggen. Op het kraftpapier kan een anti-sliplaag in polyethyleen aangebracht worden voor een stabiele stapeling van gladde producten die vlug over mekaar schuiven. Op die manier bent u zeker dat de goederen mooi gestapeld blijven tijdens het transport en uw klant de goederen goed ontvangt. Kraftpapier kan bekomen worden in vellen en op rollen. Verschillende formaten zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Voor het omwikkelen van producten in folie kan u KRIMPFOLIE en SPANBANDFOLIEgebruiken. Krimpfolie wordt door middel van warmte rond uw product geseald. De folie neemt de vorm van uw product aan. Spanbandfolie (geen stretchfolie) is een rekbare folie. Deze wordt - zonder warmtebron te gebruiken – rond het product gespannen en neemt terug zijn oorspronkelijk formaat in. Uw product wordt bijgevolg volledig ingespannen en neemt minder plaats in, waardoor het rendement van het transport van uw product verhoogt.

SCHRENZPAPIER wordt gebruikt voor het opvullen van dozen, zodat uw product niet verschuift en beschadigd kan geraken. Schrenzpapier is volledig gerecycleerd papier, waardoor de kostprijs lager ligt dan bij de zuivere papiersoorten.

KREPP PAPIER wordt gebruikt voor het omwikkelen van onderdelen zoals stangen of meubels. Hierdoor blijft uw product beschermt. Dankzij zijn elastische eigenschap zal het mooi de vorm aannemen van uw product, zit het niet los in de verpakking en bovendien zal het papier niet gemakkelijk scheuren tijdens het omwikkelen.

COMPOSTEERBAAR PAPIER is een nieuw begrip waar we volop in meegroeien met onze partners. Het vermindert opmerkelijk de ecologische voetafdruk, omdat het volledig geproduceerd is van natuurlijke producten. Dit is zeer interessant bij puur ecologische producten en een ecologische bedrijfssfeer. Wat de houdbaarheid van de verpakking betreft, maken onze partners een progressieve vooruitgang. Het papier kan onder de juiste omstandigheden (vochtvrij en donker) een jaar bewaard worden.