VDB Packaging

Technische info


U wenst draagtassen of kussentjes te bedrukken? Vraagt uw klant om zijn logo op monolux te laten drukken? Dat kan! Wij vragen enkel ons een gevectoriseerde PDF of AI-bestand te bezorgen.

Een beeld dat opgebouwd is uit pixels kunnen we niet gebruiken. Een bitmap, zoals JPG of PNG bestand, is opgebouwd uit pixels. Bij uitvergroting zie je duidelijk de pixels en wordt het beeld onscherp.

Een gevectoriseerd bestand kan je vergroten en verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Aangezien de beelden bestaan uit vectoren blijven alle details haarscherp. Vectorbestanden kunnen vervolgens eenvoudig omgezet worden naar PDF-bestanden.

U kan uw bestand controleren door het beeld sterk te vergroten. Indien het beeld onscherp wordt, is er kwaliteitsverlies en betreft het een bitmap. Indien het beeld scherp blijft, gaat het over een gevectoriseerd bestand. Een bestand kan u zelf vectoriseren door gebruik te maken van een tekenprogramma. Zodra u een gevectoriseerd bestand hebt gemaakt, kan u eenvoudig een PDF genereren en deze doorsturen naar ons.

milieu


Federatie van de Belgische verpakkingsondernemingen, actief in de productie, import en distributie van verpakkingen voor food en non-food toepassingen, gericht op consument en industrie.

Via deze weg zetten we ons in voor het stimuleren en coördineren van recyclage van verpakkingen.

Fostplus bepaalt de richtlijnen omtrent inzamelen, sorteren en recycleren van huishoudelijk afval.